Svårt,Lurigt,Hästar=Trav


Ja det skulle man kunna säga, kvällens V64 på Solvalla var en lurig omgång. Båda systemen från sidan gav endast 3 rätt denna gång tyvärr. Det sa smack redan i första avdelning där Pronto Ribb kändes lite osäker före start och Goopen vågade inte riktigt ladda 100% från start då han studsade redan på provstarten. I andra avdelning prickades i af urstarka VIF in. I tredje så gick även spiken på hundralappen King Of The Moor in som Jim inte trodde så hårt på som favorit pga långt ifrån toppform, men visade sig vara en klass högre i mål och vinna med 3-4 längder. Mörkning av favorit? Eller hur dåliga var egentligen dom andra? I fjärde prickas även Zeus Boko in, inte helt otippat, så 5:an jagas och hoppas på en liten peng i af, men vad är det som händer sen i femte avdelning, jo Tiffany Brodda springer till sig segern, hur kunde jag inte ha med den? Har gått bra senaste tiden, men haft lite oflyt OCH vips så sitter Erik bakom och sprintar hem segern givetvis. Så där rök 5:an också. Sitter och håller tummarna i sista avdelning för Karbo Cake så  att 4:an iaf ska sitta. Efter en resa rygg ledaren kommer luckan på upploppet, spurtar förbi ledaren och segern ser ut att sitta inne,MEN vad är det för grön snubbe som kommer där ute i bildkanten om inte B.Goop med Västerbo Lescure som har fått en fin smörresa där bak och hinner precis före över mållinjen. Så kan det vara ibland. Som för min del så har B.Goop kört bort väldigt mycket pengar hittils i år. Drömkusk eller mardrömskusk? Än så länge mardröm. Hoppas jag att han bättrar på vinsterna i v75 ligan på lördag där han kör några intressanta hästar.

Nu blir det fokus på lördagens v75 på Mantorp framöver på sidan.

,

  1. No comments yet.
(will not be published)


  • Högsta Vinsten 2010

    112 959kr Bergsåker 23/10-2010